Mediatel - firemný online marketing

Poistenie bytu ako ochrana pred nepríjemnými udalosťami

- 3. marca 2022
ilustrácia - web

Dobré poistenie bytu v Bratislave (ako aj v iných častiach Slovenska) má byť samozrejmosťou každého vlastníka bytu. Ide o praktické riešenie spočívajúce v ochrane bývania pred rozličnými nepríjemnosťami, ktoré sú často finančné náročné. V Omni Finance vám vyskladáme poistenie bytu na mieru.

Poistenie bytu ako zadné dvierka

Vytopenie bytu susedom, požiar, krádež a iné nepríjemnosti patria k situáciám, ktoré rozhodne nepotešia. Vznikajú aj napriek veľkej obozretnosti a zodpovednosti a prinášajú so sebou rozsiahle materiálne škody. Tie vám pomôže lepšie zniesť poistenie bytu, na základe ktorého vám daná poisťovňa po splnení podmienok vyplatí odškodné. Poistenie bytu odporúčame doplniť aj poistením zodpovednosti za škodu. Jeho zmyslom je kryť škodu, ktorú môžete na zdraví či majetku iných osôb nedopatrením spôsobiť vy, príp. vaša nehnuteľnosť (asi najlepším príkladom je vytopenie suseda). V Omni Finance vám pomôžeme nájsť najvýhodnejšie poistenie bytu na mieru vašim potrebám aj finančným možnostiam. O našej profesionalite svedčí fakt, že za roky pôsobenia nám dôveruje viac ako 30 000 klientov. Teší nás, že z mnohými spolupracujeme dlhodobo a pravidelne sa na nás obracajú pri riešení svojich poistných záležitostí.

Poistenie bytu ako ochrana pred nepríjemnými udalosťami - 1

S poistením bytu vám pomôžeme

Veríme, že aj vám môžeme pomôcť zabezpečiť poistenie bytu, s ktorým budete spokojní. A nielen bytu. Disponujeme širokou ponukou najvýhodnejších poistení na trhu – poistenie osôb, majetku, domácnosti, zodpovednosti za škodu, vozidiel, nákladov prepravovaných vozidlami, strojov a zariadení, výstav, poľnohospodárskych rizík či dokonca zásahu horskej služby. Nechýba ani stavebno-montážne poistenie, poistenie auta (aj PZP) a cestovné poistenie. S nami ste v správnych rukách. Spolupracujeme s najväčšími a najspoľahlivejšími poskytovateľmi poistení na svete. Pridajte sa aj vy k spokojným klientom Omni Finance. Pôsobíme najmä v Bratislave a okolí.

Na starosti mám prvotné OnPage SEO techniky, technickú podporu a úpravy na weboch, LinkBuilding (tvorba spätných odkazov), reporty a interné sledovanie pozícií.

Mohlo by vás zaujímať