Mediatel - firemný online marketing

WiFi vypínače – vypínače, s ktorými získate kontrolu nad osvetlením v celom vašom dome

- 19. apríla 2022
ilustrácia - web

WiFi vypínače sa postarajú o kontrolu osvetlenia vo vašej domácnosti aj na diaľku. Stačí si nainštalovať aplikáciu na ovládanie WiFi vypínačov a prostredníctvom vášho smartfónu budete mať kontrolu nad osvetlení či už sa doma nachádzate alebo ste práve mimo domu. Už sa viac nemusíte trápiť tým, že ste zabudli vypnúť svetlo. Cez aplikáciu to zvládnete odkiaľkoľvek.

WiFi vypínače – vypínače, s ktorými získate kontrolu nad osvetlením v celom vašom dome - 1

WiFi vypínače si rýchlo zamilujete

WiFi vypínače jednoducho patria do každej modernej domácnosti. Oceníte ich v menších aj vo väčších domoch. Stačí mať pripojenie k WiFi a nainštalovanú aplikáciu vo vašom telefóne. Váš dom môžete rozsvietiť ešte predtým ako sa vrátite domov alebo osvetlenie naraz vypnúť pri odchode z domu. Zároveň, ovládať osvetlenie v miestnostiach môžete 24/7.

Unikátne smart vypínače vám po pripojení na internetovú sieť poskytnú množstvo inovatívnych funkcií, s ktorými vás kontrola nad osvetlením bude baviť. Dnes sa hovorí, že WiFi vypínače sú vypínačmi budúcnosti a v novostavbách sú spolu s ovládaním žalúzií úplnou samozrejmosťou.

Užívajte si mužstvo výhod s obľúbenými WiFi vypínačmi

V našej ponuke na vypinacewelaik.sk nájdete WiFi vypínače najvyššej kvality. Samozrejmosťou sú aj dotykové vypínače, ktoré však nie je možné kontrolovať na diaľku. Takýto dotykový vypínač sa rozsvieti či zhasne na základe dotyku, kým WiFi vypínač môžete kontrolovať aj cez aplikáciu.

WiFi vypínače  zároveň disponujú rôznymi pokrokovými nastaveniami. Ovládanie osvetlenia je tak možné prispôsobiť vašim individuálnym preferenciám. Ich využitie je vhodné ako v domácnostiach, tak aj v rôznych verejných, firemných a kancelárskych priestoroch. WiFi vypínače vám tiež pomôžu ušetriť náklady za spotrebu elektriny. Zvyčajne dokážu znížiť spotrebu až o 30% v porovnaní s používaním klasických vypínačov. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.

Na starosti mám prvotné OnPage SEO techniky, technickú podporu a úpravy na weboch, LinkBuilding (tvorba spätných odkazov), reporty a interné sledovanie pozícií.

Mohlo by vás zaujímať