Mediatel - firemný online marketing

Povrchová úprava kovov – komaxit

- 14. marca 2022
ilustrácia - web

Keď chcete komaxit, tak jedine od BJ Powder. Odborníci na povrchovú úpravu kovov, ktorí disponujú nielen dlhoročnými skúsenosťami, ale aj modernými technologickými linkami. Na nich realizujú množstvo zákaziek od renomovaných spoločností z rôznych oblastí priemyslu.

Komaxit, ako overený spôsob pri povrchovej úprave kovov

Nie je produkt, ktorý by sme nevedeli správne upraviť. BJ Powder je názov spoločnosti, ktorá sa už viac, ako 15 rokov zaoberá práškovaním produktov. Naša služba komaxit má za úlohu finálnu úpravu akýchkoľvek typov oceľových či hliníkových predmetov. Disponujeme dvomi kvalitne vybavenými prevádzkami, kde realizujeme práškové lakovanie pre viac ako 1 300 klientov. Od menších zákaziek až po skutočne veľkokapacitné zákazky z rôznych častí priemyselnej výroby. Pre nás nie je nič nemožné, a to aj z toho dôvodu, že disponujeme stabilným a profesionálnym tímom. Keď sa k tomu pripojí moderná technika, ktorá tvorí podstatnú zložku pri realizovaní našich služieb, tak výsledok je zaručený. Roky skúseností a odbornosti to je BJ Powder, ktorý realizuje službu komaxit pre všetkých zákazníkov rovnako.

komaxit

Práškové lakovanie komaxitom

Všetky naše zákazky realizujeme v našich dvoch prevádzkach. Jedna prášková lakovňa má sídlo v Senici, kde prevádzkujeme automatickú veľkokapacitnú striekaciu linku a druhá lakovňa v Smoleniciach disponuje novou striekacou linkou. Na stránke v časti galéria nájdete ukážku našich prác ako aj priestory lakovní, v ktorých na dennej báze realizujeme práškové lakovanie komaxitom. Sme držiteľmi certifikátu ISO 9001:2015. Nielen komaxit je služba, ktorú ponúkame. Okrem práškového lakovania predmetov ponúkame aj službu, akou je lakovanie. Od bežných až po členité výrobky rôznych tvarov. Naše služby využívajú najrôznejšie firmy z automobilové, stavebného či elektro priemyslu. Využite naše dlhoročné skúsenosti a staňte sa aj vy našim spokojným zákazníkom.

Na starosti mám prvotné OnPage SEO techniky, technickú podporu a úpravy na weboch, LinkBuilding (tvorba spätných odkazov), reporty a interné sledovanie pozícií.

Mohlo by vás zaujímať