Mediatel - firemný online marketing

Ovocné kríky za skvelé ceny

- 17. júla 2021
ilustrácia - web

Záhradkári využite moderné spôsoby nákupu. Stromy či ovocné kríky si zakúpite aj priamo cez náš elektronický obchod a my vám ich doručíme priamo domov. Telefonicky aj emailom vám zabezpečíme profesionálne poradenstvo, pretože BOBA záhradníctvo si zakladá na kvalite.

ovocné kríky

Vyberte si ovocné kríky aj online

Vlastná záhradka je snom mnohých ľudí. Nielen im, ale aj ostatným záhradkárom ponúkame široký sortiment pre ich úspešné sadenie a pestovanie. Môžete si vybrať ovocné stromy, ovocné kríky, ruže, listnáče, citrusy, semená, trvalky, drobné ovocie a mnoho ďalších. Špecializujeme sa na oblasť záhradníctva a záhradných služieb. Okrem výberu jednotlivých druhov okrasných rastlín a stromov vám radi a ochotne poradíme s výberom aj možnosťami, ako pestovať. Zasadenie je len začiatok, a preto je potrebná starostlivosť, ktorá je u každej rastliny či stromu iná. Kedykoľvek nás, preto môžete kontaktovať. Máme dlhoročné skúsenosti a vieme, že nielen ovocné kríky, ale aj veľké stromy si vyžadujú špeciálnu starostlivosť.

ovocné kríky

Veľký výber ovocných kríkov

Pre záujemcov o kríky máme skvelú správu. Naša ponuka je široká a dokážeme pokryť nároky bežných záhradkárov ako aj tých, ktorí hľadajú niečo nezvyčajné. Predsa len sú ovocné kríky jednoduchšie na sadenie ako veľké stĺpové stromy. Vybrať si môžete ríbezľu bielu a červenú, egreš, černicu, ale aj obľúbené čučoriedky či maliny. Rôznorodé kríky máme však vo viacerých druhoch. Nebojte sa pestovať aj menej známe druhy ovocných kríkov. V našej ponuke máme také druhy ako Zemolez, Drieň jedlý, ale aj takú Morušu kríkovú. K pestovaniu a sadeniu vám pribalíme aj ostatný záhradnícky sortiment. Substráty, hnojivá, ale aj prípravky na ochranu rastlín sú dôležitou súčasťou každého pestovateľa či záhradkára. Akýkoľvek tovar u nás zakúpený vám doručíme osobne až k vám domov.

Mohlo by vás zaujímať