Mediatel - firemný online marketing

Krtkovanie služby – čistenie kanalizácie

- 28. júla 2020
ilustrácia - web

Naše služby vykonávame vždy rýchlo s ohľadom na dodržanú kvalitu a za priaznivé ceny. Okrem čistenia kanalizácii a odstraňovanie havarijných stavov ponúkame našim zákazníkom aj doplnkové služby v podobe monitoringu a trasovania potrubia.

Čistenie kanalizácie rýchlo a spoľahlivo

Sme odborníci na kanalizácie a ich priechodnosť. Ponúkame vám čistenie kanalizácie v krátkom čase a za priaznivé ceny. V oblasti čistenia odpadov a kanalizácii pôsobíme už dlhé roky a pri práci pracujeme aj s modernou technikou nielen na prečistenia kanalizácie, ale aj na jej monitoring a kompletné trasovanie potrubia. Zaoberáme sa vysokotlakovým čistením kanalizácie a pomocou našej techniky vyčistíme potrubie každého typu a priemeru. Naše služby vám radi poskytneme vo viacerých mestách ako sú Trenčín, Nové Mesto nad Váhom, Bánovce nad Bebravou, Myjava, Piešťany, Púchov, ale aj Ilava a Dubnica.

Krtkovanie a čistenie kanalizácie so zárukou

Zavolajte nám a povedzte, čo konkrétne máte upchaté. Váš problém radi vyriešime k vašej spokojnosti. Upchatá toaleta, pisoár, umývadlo, odtok, kanalizácia, či odpadové potrubie, to všetko pre vás radi vyčistíme. Čistenie kanalizácie je základnou službou, ktorú pre našich zákazníkov vykonávame. Stále viac sa však využívajú aj doplnkové služby na monitoring kanalizácie a potrubia, či kompletné trasovanie potrubia. Monitoring potrubia je ideálnym riešením na zistenie konkrétneho problému bez zbytočných rozkopávok. Preto nečakajte na problém, ale využite našu doplnkovú službu na monitoring potrubia, ktorá vám odhalí v akom stave sa nachádza vaše potrubie. Našu prácu vykonávame s radosťou a hlavne so zárukou.

Mohlo by vás zaujímať