Mediatel - firemný online marketing

Väzníková strecha od firmy z Prešova – spoznajte jej výhody?

- 3. marca 2023
ilustrácia - web

Zachytili ste pojem väzníková strecha? Je čoraz vyhľadávanejším podkrovným riešením, ktoré môže poskytnúť aj úložný priestor. Väzníková strecha je vhodná nielen na rodinné domy či  priemyselné stavby, ale aj na objekty s netradičnou architektúrou. Expertov na väzníkové strechy nájdete v KROVPLUS.

väzníková strecha

Prečo sa väzníková strecha vyplatí

Väzníková strecha je plnohodnotnou náhradou väčšiny štandardných krokov. Jej obrovskou výhodou je, že nepotrebuje nosný múr v interiéri. Väzníková strecha má taktiež nižšiu hmotnosť a svoju záťaž prenáša na obvodové múry. To znamená, že väzníková strecha prináša úsporu vašich financií na základovej doske. Nezanedbateľnou je aj časová úspora. Väzníková strecha sa totiž montuje rýchlejšie ako štandardná strecha. Úžasným faktom je, že väzníková strecha umožňuje až 30-metrové rozpätie väzníkov. Navyše, väzníková strecha dovoľuje rôzne tvarové možnosti a možno na ňu aplikovať ľubovoľný typ krytiny.

Expertov na väzníkovú strechu nájdete v Prešove

Zabezpečíme, aby bola vaša väzníková strecha bezpečná a spoľahlivá. Na začiatku spolupráce premeriame rozmery stavby. Namerané údaje spracujeme a vytvoríme návrh, ako by väzníková strecha mohla vyzerať. Po jeho schválení sa pustíme do práce. Dáme pokyn k narezaniu reziva a jeho vyskladanie do príslušného tvaru (čo zahŕňa aj ukladanie styčníkových dosiek). Takto vznikne väzníkový krov. Ide o priehradovú 3D konštrukciu, bez ktorej by väzníková strecha nebola stabilná. Väzníkový krov dovezieme k vám a následne namontujeme. Každá doska do seba musí dokonale zapadať. Naším cieľom je perfektná väzníková strecha, ktorá svojmu majiteľovi prinesie želaný komfort. Aj preto prísne dbáme na dostatočné kotvenie, stabilitu a správne rozloženie poprepájaných väzníkov. Ako experti na strechy striktne dbáme na vysokú kvalitu použitých materiálov aj práce.

Väzníková strecha v našej réžii je viditeľná najmä na rôznych budovách v Prešove, Košiciach, Poprade, Vranove nad Topľou, Michalovciach a ostatných mestách i obciach v rámci východného Slovenska.

Na starosti mám prvotné OnPage SEO techniky, technickú podporu a úpravy na weboch, LinkBuilding (tvorba spätných odkazov), reporty a interné sledovanie pozícií.

Mohlo by vás zaujímať