Mediatel - firemný online marketing

Kvalitné pogumované diely od roku 1991

- 13. júla 2021
ilustrácia - web

Kvalitné pogumované diely vyrábame pre rôznorodé segmenty už tridsať rokov. Sme špecialisti v oblasti gumárenskej výroby, ktorí modernizujú procesy výroby, aby prinášali stále vyššiu kvalitu svojim zákazníkom. Lusik Trade je certifikovaný partner s puncom kvality.

Zoznam výrobných možností pogumovaných dielov

Už tridsať rokov sa naša spoločnosť Lusik Trade pohybuje v oblasti gumárenskej výroby, pogumovaniu, výrobe gumových výrobkov a polyuretánových výrobkov. Počas dlhej doby našej existencie sme prešli viacerými procesmi, ktorých modernizácia je základom pre výrobu a dodávku kvalitných produktov pre rôzne segmenty použitia. Kvalitné a funkčné pogumované diely vám vieme vyrobiť vo viacerých prevedeniach. Pri výrobe pogumovaných dielov ideme do rozmerov 350x700x1000 mm a do hmotnosti samotného diela až 500 kg. Samotná tvrdosť sa pohybuje na úrovni 30-100 ShA a hmotnosť gumy do 60 kg. Neváhajte nás kedykoľvek osloviť so špecifickou požiadavkou. Vždy sa nájde riešenie, ktoré bude spĺňať vaše požiadavky.

pogumované diely

Vyrábame pogumované diely pre rôzne segmenty

Gumené aj pogumované diely sa používajú v každom jednom priemysle a, aj, preto je spoločnosť Lusik Trade považovaná za top výrobcu. Máme dostatok ľudí, odbornosti aj technológií, aby sme vyrobili nielen pogumované diely vo vysokej kvalite pre akýkoľvek segment. Technológiu výroby prispôsobujeme tvaru a zložitosti pogumovaných dielov. Pri každej výrobe pogumovaných dielov pracujeme s formami, aby sme zabezpečili najvyššiu možnú kvalitu pogumovania. Všetky naše výrobky sú certifikované a v spoločnosti máme zavedenú aj politiku kvality. Disponujeme aj osvedčením o stálosti vlastností stavebného výrobku. Žiaden segment sa nezaobíde bez kvalitných pogumovaných dielov, preto sme pripravení vyhovieť aj tým najnáročnejším požiadavkám našich klientov.

Mohlo by vás zaujímať